Bij LVG Advocaten telt iedere zaak en iedere cliënt. Bewuste kleinschaligheid biedt ons de mogelijkheid om niet alleen als advocaat op te treden, maar ook als partner in een proces. Wij denken met u vooruit, zodat u weet waar u aan toe bent.

Background

Groots in kleinschaligheid

LVG Advocaten is een algemene advocatenpraktijk voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf en is uw partner in een breed scala aan rechtsgebieden. Onze breed georiënteerde advocaten gaan graag met u zitten om advies en begeleiding te geven bij uw juridisch vraagstuk.

Wij bieden u eerlijke en transparante juridische deskundigheid. Dit doen wij op basis van ruime ervaring en een praktische insteek en vanuit de overtuiging dat u het meest gebaat bent bij een no-nonsense verhaal.

Om u de beste dienstverlening te garanderen, schakelen wij regelmatig onze uitgebreide contacten in, zoals accountants, andere advocatenkantoren, belastingadviseurs, notarissen, makelaars en overige deskundigen.

BEKIJK ONZE RECHTSGEBIEDEN

Duurzame historie

Met ruim 40 jaar ervaring hebben wij veel kunnen leren van onze cliënten, zaken en van elkaar. Onze open en transparante werkwijze zorgt voor weinig verloop en dit ziet u terug in herkenbare gezichten en continuïteit.

In 1977 vestigt mr. J.A. van Laar zijn praktijk in Woudenberg, welke kort daarop wordt versterkt met mr. G.A.M. de Vries. Deze uitbreiding heeft onder andere tot gevolg dat in 1979 de naam van het kantoor wordt omgedoopt in Van Laar & De Vries Advocaten. In 1991 voegt mr. G. de Gelder zich bij de praktijk.

De praktijk aan de Dorpsstraat groeit en in de zomer van 2005 wordt daarom een nieuw pand betrokken aan Fonteinkruid 10 te Woudenberg. Gelijktijdig met de verhuizing wordt de naam van het kantoor gewijzigd in LVG (Van Laar, De Vries, De Gelder) Advocaten.

Na de verhuizing sluit mr. J.X.C. Peters zich in oktober 2005 aan bij het kantoor en vanaf 1 november 2018 sluit mr. L.T. Lonis zich aan bij LVG Advocaten.

Maak kennis met ons team